Zeer geslaagd Veerhuis Open Dubbeltoernooi

Van zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september werd op het tennispark van TV De Ruucstoppelen in Sint Philipsland het Veerhuis Open Dubbeltoernooi gehouden. Het toernooi was met 99 inschrijvingen en 170 deelnemers nog veel drukker dan vorig jaar. Vanaf het volle terras werd er dan ook iedere dag volop genoten van de spannende wedstrijden.

In de hoogste HD categorie (4.8004 – 5.6080), waar net als in vele andere finales een derde set gespeeld moest worden, namen Ruud Schot en Bas Vroegop uit Sint Maartensdijk het op tegen Chris Schoneman en Erwin Verbraak. Ze maakten het deze twee toppers behoorlijk moeilijk maar in de tweede en derde set moesten Ruud en Bas echter hun meerdere erkennen want met 6-7/6-1/6-2 werden de spelers uit Westenschouwen en Zierikzee de winnaars. De hoogste DD categorie (5.7185 – 6.3077) werd gewonnen door Natasja Filius en Fleur Dijkhoff. Deze twee jonge dames werden winnaar van hun poule en zijn een belofte voor de toekomst! Eline van Meer en Pim Douw wonnen de hoogste GD categorie (5.1931 – 5.7299). Ze speelden tegen Leonie van Egeraat en Wesley Kievit. Eline en Pim wonnen uiteindelijk met 4-6/6-3/6-0. Om iets na 18.00 uur kon voorzitter Adrie van Dijke aan de prijsuitreiking beginnen waarin hij alle deelnemers, sponsoren, de TC, kantinebeheer, alle vrijwilligers en het publiek bedankte voor deze zeer geslaagde editie van het Veerhuis Open Dubbeltoernooi. Hij sloot het toernooi af met de mededeling dat in week 45, van 6 t/m 12 november, het 35+ Veteranen Dubbeltoernooi weer georganiseerd wordt. De inschrijving hiervoor zal over binnenkort mogelijk zijn via www.toernooi.nl.

Alle tennisliefhebbers vanaf 35 jaar zijn dan natuurlijk ook weer van harte welkom in Sint Philipsland bij TV De Ruucstoppelen.

De winnaars van de verschillende onderdelen waren als volgt:

HD-A: 1. Chris Schoneman en Erwin Verbraak; 2. Ruud Schot en Bas Vroegop.

HD-B: 1. Michiel de Jager en Michiel v/d Est; 2. Patrick Walpot en Roland v/d Velde

HD-C: 1. Dick Jansen en Robin Kot; 2. Maurice v/d Velde en Jan v. Duuren

HD-D: 1. Ron Bosters en Nic Hol; 2. Maurits Verwijs en Ben v/d Peet

HD-E: Maarten Borrendamme en GertJan v/d Ham werden poulewinnaar.

DD-A: Natasja Filius en Fleur Dijkhoff werden poulewinnaar.

DD-B: Sandra v. Schilt en Rachel v. Duivenbode werden poulewinnaar.

DD-C: 1. Petty Menheere en Anja v. Renswoude; 2. Henny v. Beelen en Joyce v. Oost

DD-D: Dianne Deurloo en Deborah Schot werden poulewinnaar

DD-E: Tamara Kievit en Milou Quist werden poulewinnaar.

GD-A: 1. Pim Douw en Eline van Meer; 2. Leonie van Egeraat en Wesley Kievit.

GD-B: 1. Amy v. Tillo en Jeroen de Kock; 2. Coby v. Nieuwenhuijzen en Rik Eijsbertse

GD-C: 1. Betsy de Kock en Hans Lanser; 2. Karin v. Opdorp en Vincent de Jonge

GD-D: 1. Gerda Steegman en Maurits v. Gemeren; 2. Irene en André Verheul

GD-E: 1. Joyce v. Broekhoven en Remco Dons; 2. Angela Jong en Bert v. Tilburg