Alpe d’HuZes dagtoernooi

Beste Tennisliefhebbers, 

Een van onze leden Megan & haar moeder Natasja Koops van het team POEH, fietsen op donderdag 6 juni 2019 de Alpe d’Huez voor de Alpe d’HuZes. Hiermee hopen zij veel geld op te halen voor het onderzoek tegen kanker! Volg onderstaande link. 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/natasjakoops-dubbeld/alpe-dhuzes-captain

Zondag 26 mei 2019 organiseert T.V. de Ruucstoppelen in samenwerking met Megan en Natasja Koops daarom een Alpe d’HuZes dagtoernooi. 

Jullie kunnen hun hiermee helpen door mee te doen aan dit gezellige toernooi! Zondag 26 mei 2019 zijn jullie vanaf 10.00 uur van harte welkom. De wedstrijden duren 40 minuten waarbij het aantal wedstrijden afhankelijk is van het aantal inschrijvingen. De wedstrijden worden ingedeeld op sterkte naar inzicht van de wedstrijdleiding. Vanaf 2 mei 2019 kunnen jullie jezelf inschrijven via www.toernooi.nl. Inschrijven kost € 15 dit is deelname inclusief eten en de volledige opbrengst gaat naar de stichting Alpe d’HuZes. Ook is er een loterij met leuke prijzen. 

De inschrijving sluit op woensdag 22 mei

Wij hopen jullie in grote getale te kunnen ontvangen!