Nieuwe tennis trainer, Daniëlle Boer.


Mijn naam is Daniëlle Boer, 21 jaar en ben woonachtig in Roosendaal. Sinds jongs af aan was ik al helemaal verkocht aan het spelletje tennis. Dit begon met één keer per week trainen, maar dit werd al gauw vier keer per week. Daarnaast heb ik ook meegedaan aan de competities en de toernooien. Ik heb twee jaar in het eerste team van Roosendaal (3 e klasse gemend op zondag) gespeeld en speel nu momenteel voor Dash’35 in Dordrecht. Ook speel ik toernooien voor de Nederlandse ranglijst door heel Nederland met als hoogste positie nummer 131.
 
Al gauw werd voor mij duidelijk dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde gaan maken, tennislerares dus. Eerst heb ik de opleiding Sport en Coaching aan het Johan Cruyff College gevolgd. Vervolgens ben ik in 2017 begonnen met de KNLTB TL3 opleiding in Houten om mijn A-licentie te kunnen behalen. Dit heb ik met succes in juli 2018 afgerond. Momenteel volg ik de KNLTB TT4 opleiding in Vleuten De Meern om nog meer kennis op te doen en uiteindelijk mijn B-licentie te behalen.
Ik ben begonnen met het geven van trainingen bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Na een half jaar wilde ik toch liever een baan dichter bij huis en ben toen gestart met werken voor de tennisscholen TennisWB en Van den Berg Training. Momenteel geef ik trainingen in Halsteren, Noordhoek, Sint-Annaland en vanaf het winterseizoen 2020 – 2021 dus ook voor T.V. De Ruucstoppelen.
 
Ik kijk er erg naar uit om de trainingen te gaan verzorgen voor T.V. De Ruucstoppelen. Ook vind ik het leuk om meer activiteiten te organiseren voor de vereniging om meer mensen aan het tennissen te krijgen. Jullie zullen mij vast wel eens tegenkomen bij T.V. De Ruucstoppelen! Tot snel op de baan!