Sportdorp Sint Philipsland

Sportdorp Sint Philipsland bestaat vijf jaar. Om deze mijlpaal te vieren, zetten we graag een aantal vrijwilligers en deelnemers in het zonnetje. Deze week het echtpaar Adrie en Elly van Dijke, 67 en 64 jaar jong. Zij wonen al 44 jaar met veel plezier in Sint Philipsland.Gelijk bij de start van Sportdorp Sint Philipsland hebben Adrie en Elly zicht aangemeld als vrijwilligers. Ze hebben in 2016 met andere vrijwilligers de eerste wandeltocht georganiseerd; een succes, want deze wordt nu ieder jaar gelopen. In 2018 waren ze de kartrekkers bij de realisatie van de nieuwe jeu de boules baan. “Omdat deze sport door zowel jongeren als ouderen beoefend kan worden en ook een sociaal gebeuren is, vonden wij dit een leuk initiatief”, aldus Adrie en Elly.Het hele artikel kan je lezen op de website via https://bit.ly/3mHW0mS.

Adrie en Elly