Na een jaar van afwezigheid genieten veel spelers en tennisliefhebbers weer volop van Het Veerhuis Open Dubbel Toernooi bij tennisvereniging de Ruucstoppelen.

Traditiegetrouw wordt in week 35 het Open Dubbel Toernooi georganiseerd. Helaas kon dat vorig jaar niet doorgaan maar nu waren de Covid maatregelen zodanig dat met wat aanpassingen de 26e editie kon worden gehouden.

123 tennisspelers en speelsters schreven zich in waarna ze in 13 verschillende poules werden ingedeeld naar gelang hun sterkte.

Dat resulteerde in 87 partijen, voor elke partij was 75 minuten gepland maar die tijd werd regelmatig overschreden omdat de duo’s aan elkaar gewaagd waren. Omdat er bijna elke doordeweekse dag maar 3 rondes werden gespeeld kon de uitloop gemakkelijk worden opgevangen en konden de deelnemers na afloop op het terras nog wat drinken voordat om 24.00 uur de kantine sloot.

Het was de gehele week prachtig weer zodat ook het kijken naar andere wedstrijden geen straf was op het zonnige terras en werd het wat fris dan gingen de heaters aan. Ook de nieuwe LED baanverlichting kon worden getest en dat was voor sommigen wat wennen.

Aan het einde van de finalewedstrijden op zondag werden de prijzen uitgereikt en kon de organisatie tevreden terugkijken op een geslaagde en gezellige toernooiweek. Het volgende                                   toernooi staat gepland in week 45, van 8 t/m 14 november. Iedereen weer van harte welkom!

De winnaars  zijn:

HD15+ A:        Curtis Goedegebuure en Ruud Schot

HD15+ B:         Rob Karsbergen en Henk van der Bok

HD15+ C:         Roland van de Velde en Martin Oosdijk

HD15+ D:        Marc le Clerq en Wim Mulders

HD15+ E:         Maurits Verwijs en Arjan Koops

DD15+ A:        Bianca Karsbergen en José van Donge

DD15+ B:         Iris van Boven en Debbie van Grunsven

DD15+ C:         Nicole Plouvier en Janneke van de Watering

DD15+ D:        Wilma Kodde en Anita van den Ouden

GD15+ A:        Iris Friedrichs en Serge Berrevoets

GD15+ B:         Anouk Boender en Alex Havermans

GD15+ C:         Bianca van der Peet en Niels van Oeveren

GD15+ D:        Betsy de Kok en René Reijnders